dinner kolej

Assalamualikum semuaa ,

anda semua sihat tak ? harap semua sihat2 saja okey ? yang nak2 demam tu cepat2 lah makan ubat ,
aku pun ade rase nak demam tapi buad tak tahu jer .
mungkin sebab sekarang kalau kat kelantan panas gilaa kot . 
pening sangat kalau jalan2 nak pergi kelas . tapi takkan nak ponteng pulak , 
nak final dah niehyyy . yaAllah , takutt :(

sem ni boleh dikatakan sem killer jugak ah . banyak gila blaja bende baru ,
dahla semakin hari semakin susah blaja . ni baru dip , kalau nanti sambung degree ,
humm  xtahulaa kan macam manerr . huhu~

back to the topic .
haha , actually aku nak cite pasal dinner kolej hari tu ,
hari selasa lepas . tema " little garden ".
perhh mula2 pikir nak balik umah amek dress , sebab nak pakai time dinner tu.
lepas balik rumah , sebab rindu sangat dekat baba ngan mama so luper terus lah aku nak amek dress . so malam tu pakai jer baju kkurung . sebab tema dia "little garden" and tema kaler kaler biru putih . 

jom tengok gambar aku malam tu :
biru pink . orang lain biru putih . haha

my roomate :)





our geng . tak cukup sorang . ayeen . takpolah , nanti sep kito amek gmbr smula deh .
awesome 8 :)

setakat ini dulu , bersua dilain masa . insya Allah :)




0 comments anda amat dihargai :) TQ!: